Matlagningsväll med Pelle

Pelle Danielsson drev Hos Pelle mellan 1991-2017, först som ”finkrog” men de sista 10 åren med alltmer inriktning på långkok och husmanskost. Hos Pelle har varit en institution i Linnestaden i Göteborg – älskad av många stamgäster.
Pelle arbetar alltid med de råvaror som säsongen erbjuder, närproducerat och ekologiskt så långt som möjligt.

 

Pelle ingår också i föreningens honungsbedömnings kommitté.

Kursens kostnad är ca 600:- men kan variera beroende på råvaror och antal deltagare. Dryck (utöver vatten och lättöl) ingår inte i priset utan tillkommer.

Vi lagar tillsammans med Pelle en 4 rätters honungsinspirerad meny. Pelle har komponerat recepten för föreningen och vi avnjuter resultatet i trevligt sällskap under kvällen. Arrangemanget tar ca 5 tim.
Antalet deltagare är begränsat till 12 personer.

Matlagningskvällen planeras vid 3 tillfällen under 2024. Tid och plats bestäms efter varje fullteckning (12 personer). Icke medlemmar (gäster) är också välkomna!
Kontakta Pelle för mer information och anmälan, 0708-72 29 74 eller pelle@hospelle.com.